Oproep voor sneller en beter internet

Beste buurtbewoners,

Een maand geleden kreeg ik een brief van Eurofiber in de bus waarin vermeld stond dat er eindelijk glasvezelkabels in onze buurt aangelegd waren. Omdat ik hier al jaren op zat/zit te wachten was ik erg blij. Eindelijk sneller en beter internet. Helaas, mijn blijdschap was van korte duur.

Eurofiber levert alleen toegang tot hun glasvezelnetwerk voor de zakelijke markt. Ik was erg verbaasd. Zoveel bedrijven zijn toch niet gevestigd in onze Mirandabuurt?

Toen ik contact opnam met Eurofiber werd mij verteld dat ik wel als particulier gebruik kon maken van hun netwerk maar dat kost € 400 per maand! Mij werd geadviseerd contact op te nemen met Reggefiber die een netwerk heeft voor particulieren en als die genoeg aanmeldingen heeft, zij het netwerk toegankelijk kunnen maken.

Dat heb ik gedaan. Echter, Reggefiber wil alleen het netwerk toegankelijk maken als er voldoende animo hiervoor in onze buurt is. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat er in onze buurt geen animo voor zou zijn. Alleen hoe bereik ik zoveel mogelijk mensen? Een optie is via deze website.

Alle grote providers (KPN, Ziggo, XS4ALL en dergelijke) kunnen internet via Reggefiber leveren. In de meeste gevallen blijft de prijs van het internet via uw provider gelijk aan uw internet via de kabel.

Mijn oproep is dan ook of een ieder die graag gebruik zou willen maken van het glasvezel netwerk dit bij mij kenbaar wil maken. Stuur mij dan s.v.p. een email met uw contactgegevens.

Ik zal alles inventariseren en als er voldoende animo is weer in gesprek gaan met Reggefiber.

Hopende op een groot aantal reacties!

Vriendelijke groet

Ruurd

Email: ruurd58@gmail.com

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in ALGEMENE ZAKEN. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s